Εγγραφή στο Newsletter
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών είτε πρόκειται για εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή Υποσταθμών Μέσης Τάσης, Πινάκων Μ.Τ., Μετασχηματιστών Ισχύος, Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, UPS και Ροηφόρων αγωγών (Bus Bars/Bus Ducts).

 

Για αυτό διαθέτουμε οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης με  δυνατότητα παροχής υπηρεσιών είτε on site  στον χώρο του πελάτη ή  στο εργαστήριο μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλογρέζα, το οποίο εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα μετρήσεων για τις πιο σύνθετες επισκευές .

 

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από άρτια  εκπαιδευμένους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους και Μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία. Επίσης διαθέτουμε  όλη την υλικοτεχνική υποδομή όργανα, εργαλεία μετρήσεων τελευταίας τεχνολογίας και απόθεμα ανταλλακτικών για την άμεση αποκατάσταση βλαβών όλο το εικοσιτετράωρο.

 

Το μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι η εξειδίκευση των Μηχανικών μας στην συντήρηση, επισκευή και εγκατάσταση Υποσταθμών Μέσης Τάσης, Πινάκων Μ.Τ., Μετασχηματιστών Ισχύος, Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, UPS και Ροηφόρων αγωγών (BusDucts) και η δυνατότητα άμεσης επέμβασης για την αποκατάσταση βλαβών.