Εγγραφή στο Newsletter
Μετασχηματιστές Χυτορητίνης και Ελαίου

Οι Μετασχηματιστές Ισχύος χρησιμοποιούνται στον υποβιβασμό ή την ανύψωση τάσης στους Υποσταθμούς Μέσης Τάσης. Τα χαρακτηριστικά των Μετασχηματιστών ποικίλουν ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής, κατόπιν συνεννόησης η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει με  Μετασχηματιστές που  καλύπτουν την απαιτήσεις σας. Μπορούμε να προσφέρουμε Μ/Σ για Υποσταθμούς Μ.Τ. ΔΕΗ, Ιδιωτών, Μ/Σ χαμηλών απωλειών για Φωτοβολταϊκά πάρκα και άλλες ειδικές εφαρμογές.

Η V POWER  εισάγει, εγκαθιστά και συντηρεί Μετασχηματιστές ισχύος Ελαίου ή Χυτορητίνης (Ξηρού τύπου)  γνωστών Ευρωπαϊκών οίκων με ισχύ έως 3150kVA και στάθμη μόνωσης έως 36kV σύμφωνους με τις διεθνείς προδιαγραφές IEC 76-726 (CEI 14-4/14-8), HD 538.1 (CEI 14-12), DIN 42523. Επίσης έχουν περάσει επιτυχώς όλες τις δοκιμές τύπου και σειράς σε οργανισμούς πιστοποίησης Διεθνούς αναγνώρισης όπως το CESI Ιταλίας. Επιπλέον των Μ/Σ ισχύος  διαθέτουμε και Μετασχηματιστές μετρήσεων για την Μέση Τάση.

Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος του Ιταλικού οίκου  TESAR S.r.L. στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1979 είναι η πρώτη εταιρεία  που χρησιμοποίησε  χυτορητίνη για την κατασκευή Μετασχηματιστών Ισχύος στην Ιταλία. Η TESAR S.r.L. έχει προμηθεύσει πάνω από 50.000 Με

τασχηματιστές σε όλο τον κόσμο κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας των  υλικών της. Επιδίωξη  της εταιρείας είναι η χρήση προηγμένων τεχνολογιών κατασκευής που θα επιτυγχάνουν την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και βαθμό αξιοπιστίας στοχεύοντας στην παραγωγή προϊόντων με μηδενικό  δείκτη σφαλμάτων.

 

Επίσης η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και το Ιταλικό εργοστάσιο NEWTON Trasformatori SpA το οποίο σχεδιάζει και κατασκευάζει Μετασχηματιστές Ελαίου και Χυτορητίνης για όλες τις εφαρμογές που άπτονται της διανομής ενέργειας. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, ο οίκος NEWTON έχει καταξιωθεί στην παγκόσμια αγορά κερδίζοντας την εμ

πιστοσύνη της αγοράς με προιόντα κατασκευασμένα για να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την ποιότητα και την ασφάλεια.

 

Με τις παραπάνω σημαντικές συνεργασίες με κατασκευαστές Μετασχηματιστών Ισχύος εγνωσμένης αξίας η εταιρεία μας εξασφαλίζει άριστη ποιότητα προϊόντων, με μεγάλη ποικιλία που καλύπτει τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο ειδικών εφαρμογών. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παράδοσης καθώς υπάρχει στόκ Μ/Σ στις αποθήκες μας ή σε αυτές των προμηθευτών μας.

 

Η  V POWER έχει προμηθεύσει, εγκαταστήσει και συντηρήσει τα τελευταία χρόνια Μετασχηματιστές Ελαίου ή Χυτορητίνης, απευθείας ή μέσω των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ρωσία και  την Μέση Ανατολή.