Εγγραφή στο Newsletter
UPS-Συστήματα αδιάλειπτης τροφοδοσίας

Τα Συστήματα Αδιάλειπτης Παροχής Ισχύος (UPS) είναι απαραίτητα για την κάλυψη ηλεκτρολογικού εξοπλισμού ο οποίος πρέπει να προστατεύεται από τις διαταραχές του Δικτύου και να βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο καθ’όλη την διάρκεια του έτους.

 

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου χρησιμοποιείται η τεχνολογία On Line Double Conversion (Διπλής μετατροπής) όπου η εναλλασσόμενη τάση (AC) του δικτύου ανορθώνεται, γίνεται συνεχής (DC) για να τροφοδοτήσει τους συσσωρευτές και στην συνέχεια μετατρέπεται πάλι σε εναλλασσόμενη (AC) για να τροφοδοτήσει τα φορτία του UPS. Έτσι επιτυγχάνεται πλήρης απομόνωση του φορτίου από τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο Δίκτυο όπως υπερτάσεις, παράσιτα, βυθίσεις τάσης, διακοπές.

 

Η V POWER  αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον Ιταλικό οίκο POWERTRONIX που διαθέτει πολυετή πείρα στην σχεδίαση και κατασκευή UPS. Η εταιρεία με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων σκοπεύει στην παροχή αξιόπιστων λύσεων στην Διεθνή αγορά ενέργειας για πελάτες στους οποίους η ποιότητα και η αδιάλειπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων τους είναι κρίσιμης σημασίας. Προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία μέσω μια πλήρους σειράς προϊόντων, οι πελάτες που θα επιλέξουν την POWERTRONIX  μπορούν να είναι βέβαιοι ότι αποκτούν προιόντα τελευταίας τεχνολογίας που έχουν καταξιωθεί στην  αγορά, σε ανταγωνιστική τιμή. 

 

Η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει, εγκαταστήσει ή συντηρεί UPS σε Τράπεζες, Δημόσιες Υπηρεσίες (Νοσοκομεία, Τράπεζες, Στρατό, Υπουργεία , ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα), Βιομηχανία , Νοσοκομεία και πολλά άλλα έργα στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.