Εγγραφή στο Newsletter
Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη-Γεννήτριες

Η V POWER στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ενέργειας εισάγει, εγκαθιστά και συντηρεί Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη γνωστών Ευρωπαϊκών οίκων με ισχύ που ξεκινά από 1 έως 3300kVA. Τα Η/Ζ είναι σύγχρονης τεχνολογίας και ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μπορούν να συνοδεύονται από πίνακα αυτόματης μεταγωγής, ηχομονωτικό κάλυμμα, ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου κ.α. έτσι ώστε να καλύπτουν μεγάλο εύρος εφαρμογών.

 

Η μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε σε σταθερά και φορητά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη καλύπτει όλες τις χρήσεις σε οικίες, εργοτάξια, βιομηχανίες, ξενοδοχειακές μονάδες, Δημόσια κτίρια κτλ.

 

 

Ειδικότερα στην σειρά των φορητών Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών υπάρχει πληθώρα μοντέλων με μικρές διαστάσεις και βάρος, ηχομονωτικό κάλυμμα για χαμηλά επίπεδα θορύβου, ύπαρξη ηλεκτρονικού αυτόματου ρυθμιστή τάσης (AVR) για άριστη σταθερότητα τάσης εξόδου και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά.

 

 

Τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως εφεδρική πηγή ενέργειας σε περίπτωση διακοπής στο δίκτυο της ΔΕΗ ή ως κύρια πηγή ενέργειας όπως σε εργοτάξια, περιοχές αποκομμένες από το δίκτυο ηλεκτροδότησης. Όλα τα Η/Ζ φέρουν σήμα CE, έχουν εγγύηση, πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και service πανελλαδικά.

 

Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος του Γαλλικού οίκου SDMO GROUPES ELETROGENES στην Ελλάδα, ενός από τους τρείς μεγαλύτερους κατασκευαστές Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών στον κόσμο με δίκτυο διανομής σε 180 χώρες και 6 εργοστάσια παγκοσμίως.  Η SDMO διαθέτει εμπειρία 47 ετών  στην μελέτη, κατασκευή και προμήθεια Η/Ζ, χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία και οι παραγωγικές της διαδικασίες είναι πιστοποιημένες με ISO9001:2008. Η συνεργασία με τους πλέον αξιόλογους κατασκευαστές κινητήρων (πετρελαίου και βενζίνης) όπως MTU, VOLVO, JOHN DEERE, KOHLER, MITSUBISHI, PERKINS, DOOSAN, YANMAR, HONDA σε συνεργασία με γεννήτριες του Γαλλικού οίκου LEROY SOMER εγγυώνται ότι τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη έχουν υψηλή απόδοση και αντοχή στον χρόνο.

 

Η  V POWER έχει προμηθεύσει, εγκαταστήσει και συντηρήσει τα τελευταία χρόνια Η/Ζ, απευθείας ή μέσω των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή.