Εγγραφή στο Newsletter
Service 24h/After Sales

Στην V POWER αναγνωρίζουμε την σημασία της αδιάκοπης λειτουργίας των εγκαταστάσεων και το κόστος που μπορεί να έχει μια πιθανή διακοπή λειτουργίας τους, για αυτό δίνουμε μεγάλη βαρύτητα πέρα από την σωστή προληπτική συντήρηση, στην δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης βλαβών.

 

Διαθέτουμε συνεργεία άμεσης επέμβασης όλο το 24 ωρο για την αντιμετώπιση έκτακτων βλαβών που στελεχώνονται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους και Μηχανικούς, που είναι ικανοί να  αντιμετωπίσουν όποια τυχόν βλάβη παρουσιαστεί. Επίσης διαθέτουμε  όλη την υλικοτεχνική υποδομή τελευταίας τεχνολογίας όπως όργανα, εργαλεία μετρήσεων κτλ και απόθεμα  ανταλλακτικών για την άμεση αποκατάσταση βλαβών όλο το εικοσιτετράωρο.

 

Το οργανωμένο τμήμα after sales της εταιρείας μας αντιμετωπίζει την συντήρηση των κρίσιμων Η/Μ εγκαταστάσεων (Υποσταθμοί Μέσης Τάσης, Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη και Συστήματα Αδιάλειπτης Παροχής Ισχύος) με υπευθυνότητα και σεβασμό. Με θεμέλιο την εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα οικοδομούμε μια δυνατή σχέση με τους πελάτες μας τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες.

 

Η συνεργασία μας με οίκους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών είτε σε στοκ στις αποθήκες μας ή με άμεση παραγγελία από τους προμηθευτές μας.