Εγγραφή στο Newsletter
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η V POWER ασχολείται με Υποσταθμούς Μέσης Τάσης, Μετασχηματιστές Ισχύος (Χυτορητίνης και Ελαίου), Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη, Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS) και Ροηφόρους αγωγούς (Bus bars) και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μεγάλες και αξιόπιστες Ευρωπαϊκές εταιρείες που παράγουν τα παραπάνω προϊόντα.

 

Η εταιρεία αναλαμβάνει την μελέτη των έργων, την προμήθεια και εγκατάσταση των συστημάτων με εξειδικευμένα συνεργεία της καθώς επίσης και την συντήρηση τους δίνοντας έμφαση στο after sales service.

 

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας υποστηρίζεται από την υγιή οικονομική διάρθρωση, την ισχυρή εξειδίκευση και τεχνογνωσία που επιτυγχάνεται με διαρκή επιμόρφωση των στελεχών της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και στην πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων της Ελληνικής αγοράς.

     

Έμβλημα η ποιότητα

 

Η ποιότητα  της V POWER είναι συνώνυμη των προϊόντων καθώς αντιπροσωπεύει μονό Ευρωπαϊκές εταιρείες, ηγέτες στον χώρο τους. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες  της V POWER απευθύνονται σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, στην Βιομηχανία, σε δημόσια κτήρια και νοσοκομεία, στις Ένοπλες Δυνάμεις, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα μουσεία, τράπεζες, λιμάνια και φυσικά σε ιδιώτες .

     

Εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών

 

Οι υπηρεσίες της V POWER καλύπτουν όλη την Ελλάδα προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών της σχετικά με την προμήθεια, εγκατάσταση, και συντήρηση των προϊόντων.

 

Ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας το δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε ανάγκη και να πραγματοποιήσει εφαρμογές έργων με το κύρος και τον επαγγελματισμό της V POWER.

 

After Sale Service

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο After Sales Service. Συγκεκριμένα, η πελατοκεντρική  φιλοσοφία της εταιρείας αντικατοπτρίζεται στο service των προϊόντων που γίνεται από έμπειρα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών τα οποία λειτουργούν σε 24ώρη βάση 7 μέρες την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της V POWER μπορούν να επικοινωνούν με το τεχνικό τμήμα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για την αποκατάσταση τυχόν βλάβης που μπορεί να προκύψει σε ένα προϊόν  τους, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Σκοπός της V POWER είναι να μεταδώσει στον πελάτη την αίσθηση σιγουριάς για την αξιοπιστία τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που παρέχει.

 

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην περιοχή της Καλογρέζας, σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αττική οδό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ