Εγγραφή στο Newsletter
 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Η V POWER δίνει μεγάλο βάρος στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων που εμπορεύεται. Η συνεργασία αποκλειστικά με Ευρωπαϊκές εταιρείες-ηγέτες στον χώρο τους μας επιτρέπει να προσφέρουμε προιόντα άριστης ποιότητας σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ.
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Η εταιρεία μας στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών είτε πρόκειται για εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή Υποσταθμών Μέσης Τάσης, Πινάκων Μ.Τ., Μετασχηματιστών Ισχύος, Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, UPS και Ροηφόρων αγωγών (Bus Bars/Bus Ducts).
 • ΕΡΓΑ - ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
  ΕΡΓΑ - ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
  Η V POWER διαθέτει πανελλαδική παρουσία και μεγάλη εμπειρία στην συντήρηση, επισκευή και εγκατάσταση υποσταθμών Μέσης Τάσης, Πινάκων Μέσης Τάσης, Μετασχηματιστών, Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, UPS και Ροηφόρων αγωγών Bus Bars/Bus Ducts.
 • ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
  ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
  Η ανοδική πορεία της V POWER αναγνωρίζεται και απο τις συχνές δημοσιεύσεις σε γνωστά έντυπα που αφορούν στους κλάδους του Ηλεκτρολογικού και Βιομηχανικού εξοπλισμού, τεχνολογικών θεμάτων κτλ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η V POWER ασχολείται με Υποσταθμούς Μέσης Τάσης , Μετασχηματιστές Ισχύος (Χυτορητίνης και Ελαίου), Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη, Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS) και Ροηφόρους αγωγούς (Bus bars) και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μεγάλες και αξιόπιστες Ευρωπαϊκές εταιρείες που παράγουν τα παραπάνω προϊόντα.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ