Εγγραφή στο Newsletter
Ροηφόροι Αγωγοί Bus Bars-Bus Ducts

Οι Ροηφόροι αγωγοί παρέχουν αναβαθμισμένες ηλεκτρικές και μηχανικές επιδόσεις και αποτελούν μία δελεαστική εναλλακτική για τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καθώς παρουσιάζουν πολλαπλά οφέλη σε σχέση με τη συμβατική καλωδίωση. Ειδικότερα, ο χρόνος εγκατάστασης ροηφόρων αγωγών αντιστοιχεί στο 1/3 αυτού που απαιτείται για μια εγκατάσταση με σχάρες και καλώδια προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος κατά το στάδιο της τοποθέτησης. Επίσης λόγω της κατασκευής τους αποτρέπουν σφάλματα κατά τη σύνδεση και ελαχιστοποιούν την επίδραση αυτεπαγωγής στα  ηλεκτρικά κυκλώματα προσφέροντας ασφάλεια στην εγκατάσταση και χρήση, ενώ παρέχουν ποικιλία μεθόδων διασύνδεσης και ευελιξία καθώς τα κιβώτια των λήψεων μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης.

 

Η V POWER, αντιπροσωπεύοντας τον Ιταλικό οίκο GRAZIADIO & C. S.p.A. διαθέτει Ροηφόρους αγωγούς (Bus bars/Bus ducts) για την μεταφορά και διανομή  ηλεκτρικού ρεύματος από 25 έως 6300Α, οι οποίοι κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO9001:2008 και τους πιο αυστηρούς Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς προσφέροντας ασφαλείς εγκαταστάσεις. Οι Ροηφόροι αγωγοί μπορεί να είναι έχουν αγωγούς χαλκού ή αλουμινίου, βαθμό προστασίας έως  IP68, υψηλά ρεύματα βραχυκύκλωσης και δυνατότητα κατασκευής ειδικών τεμαχίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασης.

 

Με εμπειρία στην σχεδίαση και κατασκευή ροηφόρων αγωγών από το 1959 η GRAZIADIO δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αξίες όπως η  ποιότητα, η ασφάλεια στη χρήση, η πρωτοπορία στην κατασκευή, η ευελιξία των προϊόντων, η οικονομία και η συνεχής τεχνική υποστήριξη σε όλες τις εφαρμογές που απαιτείται μεταφορά και διανομή ηλεκτρικού ρεύματος. Με δύο εργοστάσια στο  Rivoli- CascineVica, και στο Carrù (CN), μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε παραγγελία και να επιτύχει γρήγορους χρόνους παράδοσης.

 

Με τα έμπειρα συνεργεία της η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την εγκατάσταση Ροηφόρων αγωγών προσφέροντας λύσεις που αξιοποιούν όλα τα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με μια συμβατική εγκατάσταση με καλώδια.